Jak zrobić Babeczki dwukolorowe

Składniki na babeczki dwukolorowe:

  • 1 cukier wanilinowy
  • 2 łyżki kakao
  • 3 jajka
  • 3/4 szklanki wody
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 3/4 szklanki cukru
  • 1,5 szklanki mąki
  • 3/4 szklanki oleju

babeczki dwukolorowe Jak przygotować:

Zobacz koniecznie: inny ciekawy przepis

Mąka, proszek do pieczenia, kakao i napój bezalkoholowy w babeczkach z kokosem i czekoladą są łączone. Przed dodaniem cukru, masła i maślanki dokładnie ubij jajko w misce. Ścinki suche i mokre należy połączyć. Nadzienie: Wymieszaj ze sobą wszystkie mocowania. Umieść ciasto i nadzienie z ciasta kakaowego w formie na muffinki. Podgrzewać przez 20 do 25 minut w temperaturze 180 C.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *