Jak zrobić Babeczki kruche z budyniem i owocami

babeczki kruche z budyniem – składniki:

  • sól
  • 2/3 szklanki cukru pudru
  • Składniki:
  • 1 opakowanie galaretki owocowej
  • 25 dag malin( truskawek,porzeczek,agrestu,jagód,wiśni
  • 3 żółtka
  • 1 opakowanie budyniu waniliowego
  • 2 szklanki mąki
  • 15-20 dag margaryny
  • Nadzienie:

babeczki kruche z budyniem Przygotowanie

Zobacz koniecznie: kruche babeczki z bitą śmietaną

Babeczki z ciastem kruchym, budyniem i naturalnymi składnikami Wykonaj babeczki i podgrzej je zgodnie z przepisem „Alternatywne babeczki”. Budyń powinien być ustawiony i pozostawiony do lekkiego ostygnięcia. Po umyciu produktu naturalnego całkowicie go skieruj. Gotową galaretką (przygotowaną z mniejszej ilości wody niż podano na opakowaniu) można udekorować upieczone i schłodzone przed podaniem babeczki. Przed podaniem schładzaj babeczki przez 20 minut.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *