Jak zrobić Babeczki z czerwonej fasoli z żurawiną i kokosem

babeczki z czerwonej fasoli – składniki:

  • 5 łyżek cukru trzcinowego
  • 1 łyżeczka sody oczyszczonej
  • 240 g fasoli
  • żurawina
  • 5 jajek
  • 5 łyżek kakao
  • wiórki kokosowe wg uznania

babeczki z czerwonej fasoli Przygotowanie

Zobacz koniecznie: inna receptura

Babeczki z kokosem, żurawiną i czerwoną fasolą Po oddzieleniu białek od żółtek i umyciu czerwonej fasoli, ustawiam dwie miski z oddzielonymi żółtkami i białkami w jednej i opłukaną czerwoną fasolą w drugiej. W kolejnym naczyniu wykorzystałam białka jaj.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *