Jak zrobić Babeczki z owocami i kremem mascarpone

Krem maślany z mascarpone jest bardzo prosty do przygotowania, a przy tym zaledwie z trzech składników. Nie może się nie udać.

Składniki na babeczki z owocami i kremem:

  • • 150g masła,
  • • 100g malin i borówek,
  • • 1 i ½ łyżeczki aromatu waniliowego,
  • • 250g serka mascarpone,
  • • 1 i ½ łyżeczki proszku do pieczenia,
  • • BABECZKI:
  • • Maliny i borówki do dekoracji
  • • 175g mąki,
  • • 3 jajka,
  • • DODATKOWO:
  • • 125g cukru,
  • • KREM MAŚLANY Z MASCARPONE:
  • • 175g masła,
  • • 50g cukru pudru,

babeczki z owocami i kremem Jak przygotować

Zobacz koniecznie: inna receptura

szczególności składniki na babeczki powinny mieć temperaturę pokojową. Mąkę i proszek do pieczenia należy połączyć. W misce wymieszaj cukier i ekstrakt waniliowy z margaryną. W ciągu około 5-7 minut ubij je na lekką, puszystą maślaną masę na najwyższych obrotach miksera. Następnie dodawać każde jajko po jednym na raz, ubijając przez około 30 sekund między każdą opcją. Aby połączyć suche mocowania, zmiksuj je na chwilę. Od tego momentu nałóż naturalny produkt. Wyłóż kształt rolki papierowymi kubeczkami. Rozłóż gracza między foremkami na babeczki do 2/3 ich poziomu. Na grillu nagrzanym do 180 stopni podgrzewać babeczki przez około 20 minut (aż wykałaczka wyjdzie sucha). Po upieczeniu pozostaw babeczki do ostygnięcia. Jeśli babeczki za bardzo wyrosły, odetnij wierzchołki. Nałóż krem na babeczki i rozjaśnij rękawem lub workiem kanałowym. Krem margarynowy: MASCARAPOON Składniki na krem powinny mieć temperaturę pokojową. W misce połącz cukier puder i krem do smarowania. Miksuj je przez dziesięć minut na najwyższych obrotach do uzyskania lekkiej, miękkiej masy. Mieszaj krótko lub do momentu, aż cheddar i margaryna się zestalą, a następnie dodaj cheddar z mascarpone w trzech turach. Aby krem wypłynął pod koniec procesu, ustaw mikser na najwolniejsze ustawienie. Krem składa się z trzech części. Niebieski barwnik, dwie czubate łyżki stołowe. Dwie czubate łyżki kremu powinny być zabarwione na brązowo, a pozostała część na żółto. Umieść krem w opakowaniu lub rękawie w kształcie gwiazdy, aby uwydatnić babeczki. Na wierzchu ułóż maliny, jagody, jagody i listki mięty. Babeczki przechowuje się w temperaturze pokojowej. Krem chłodzący stwardnieje. Z kolei krem nabierze aksamitnego, delikatnego wyglądu, zachowując swój kształt po wyjęciu i podgrzaniu babeczek. Weź udział w uczcie z tą notatką do artykułu loadWidget( komora: 'host: „duplikat uchwytu na herbatniki pp,” „, slug:,” Muffiny’ https://burdaffi.burdadigital.pl kopiuj-wklej


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *