Jak zrobić Czekoladowo-kokosowe babeczki z kaszy jaglanej

babeczki z kaszy jaglanej – składniki:

  • 1 łyżeczka cukru pudru
  • 1/2 szklanki jogurtu
  • 1 łyżeczka cukru waniliowego
  • 4 łyżki kakao
  • 150 ml śmietanki 36%
  • 1/2 szklanki cukru/ksylitolu (110g)
  • 1/2 szklanki kaszy
  • 1 jajko
  • jaglanej
  • 1/2 szklanki wiórków kokosowych (około 50g)
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 100g oleju kokosowego

babeczki z kaszy jaglanej Przygotowanie:

Zobacz koniecznie: inny przepis

Herbatniki czekoladowo-kokosowe na bazie kaszy jaglanej Masa: Konsystencja masy powinna być gładka. Po ugotowaniu kaszy jaglanej zgodnie z instrukcją na opakowaniu należy ją schłodzić w misce. Dołącz dodatkowe składniki i płynny olej kokosowy. Wszystko razem mieszamy, dodając wiórki kokosowe, aż będzie gładkie.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *