Jak zrobić Dwukolorowe babeczki z serka homogenizowanego

Składniki na babeczki z serka homogenizowanego:

  • 400 g serka homogenizowanego waniliowego
  • 2 łyżki cukru pudru
  • 1 łyżka kakao
  • 150 ml śmietany
  • 1,5 łyżki żelatyny
  • 1 łyżeczka cukru wanilinowego
  • 5 dag czekolady

babeczki z serka homogenizowanego Jak zrobić:

Zobacz także: inny przepis

Dwa rodzaje homogenizowanych babeczek z cheddarem Żelatynę zalewamy odrobiną zimnej wody, gdy się utworzy, podgrzewamy, odstawiamy do ostygnięcia. Cukier puder i cukier waniliowy łączymy na ubitą śmietanę. Dynamicznie włączaj homogenizowany cheddar podczas ubijania. Następnie skonsoliduj schłodzoną żelatynę. Pokrój cheddar na dwie części, a następnie całkowicie połącz połamaną czekoladę i kakao w prysznicu wodnym w jednym kawałku. Jasny i matowy cheddar natomiast należy ustawić na środku foremek. Przechowywać w lodówce do stężenia. Zanurz serniki na krótko w ciepłej wodzie, aby po ostygnięciu wyjąć je z formy.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *