Jak zrobić Gryczane naleśniki z twarożkiem i jabłkiem

Naleśniki na zimno w serowo jabłkowym nadzieniem idealnie wpasują się na deser w upały

Składniki na naleśniki z twarożkiem:

  • woda
  • ciasto: -60 g mąki gryczanej lub zwykłej pszennej
  • łyżeczka oleju
  • farsz: 50 g twarogu chudego
  • 1 jabłko

naleśniki z twarożkiem Przygotowanie

Zobacz koniecznie: kruche ciasteczka z galaretką

1 Zacznij od połączenia mąki z olejem na początku, następnie stopniowo dodawaj spienioną wodę do uzyskania lejącej się konsystencji i obsmaż naleśniki. 2 Nasze ciepłe bułeczki napełniamy twarogiem jabłkowym:)


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *