Jak zrobić Kruche babeczki z kremem -bez glutenu, bez laktozy

Składniki na kruche babeczki z kremem:

  • kukurydzianej
  • 2 łyżki wiórków kokosowych+ do posypania
  • budyń:1 szkl mleka
  • 2 łyżki jogurtu
  • 1 łyżka mąki
  • kukurydzianej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia bez glutenu
  • 1/2 łyżeczki pasty waniliowej
  • 1 łyżeczka cukru wanilinowego
  • 3/4 szkl mąki
  • ciasto: 100 g masła
  • 2 łyżki cukru pudru
  • 1/4 szkl mąki
  • 1 łyżka cukru pudru
  • 1 łyżeczka cukru wanilinowego
  • 1 łyżka skrobi kukurydzianej
  • 1 łyżka masła
  • 1 żółtko
  • oraz: 125 g masła
  • pół słoika ulubionego dżemu

kruche babeczki z kremem Przygotowanie:

Zobacz również: inna ciekawa receptura


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *