Jak zrobić Kruche babeczki z serkiem i łososiem

Składniki na babeczki z serkiem i łososiem:

  • 250 g mąki
  • 1 pęczek rzodkiewek
  • 400 g serka naturalnego
  • 1 płaska łyżeczka soli
  • 1 puszka nimi groszku
  • 100 g łososia
  • 2 żółtka
  • 2 garści rzeżuchy
  • 150 g margaryny
  • sól
  • pszenna

babeczki z serkiem i łososiem Jak przygotować

Zobacz także: inny ciekawy przepis

Babeczki do pizzy Połącz cukier i drożdże w wodzie, aby uzyskać gładkie i jednolite ciasto. Gdy drożdże zaczną pracować, połącz z nimi mąkę, przyprawy, sól i oliwę z oliwek. Aby wstać, pozostaw w ciepłym miejscu. Po przełożeniu wyrośniętego ciasta do keksówki nałożyć i wynieść na grubość około 1/2 centymetra, szklanką pokroić ciepłe bułeczki. Te ciepłe bułeczki są następnie używane do wyłożenia naoliwionych foremek na babeczki. Ułóż mieszaninę na wierzchu z przetartych pomidorów. Nadzienie: Cebulę podsmażyć na rozgrzanym oleju przecinając ją. Dodaj mielone pieczarki, paprykę przekrojoną w środku i szynkę, smaż, aż odparuje woda. Przyprawy prowansalskie, sól, słodka papryka, pieprz do smaku Ułożyć babeczki na skoordynowanym nadzieniu. Posyp odrobiną słodkiej papryki na wierzchu i posiekaj ser cheddar. W 180-200 stopniach piec 30 minut. Włącz się w swoje doznania kulinarne 🙂


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *