Jak zrobić Muffinki wytrawne

muffinki wytrawne – składniki:

  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 150-200g sera
  • 1/2 szklanki mleka
  • 200 g mąki
  • 2 jaja
  • 150 g boczku
  • 1 czerwona papryka
  • pszennej
  • 1 płaska łyżeczka soli
  • 1/2 łyżeczki przyprawy do pizzy + odrobina do obsypania po wierzchu babeczek
  • 1/2 szklanki oleju
  • 10 pomidorków koktajlowych.
  • 1/2 łyżeczki oregano
  • 1 łyżeczka bazylii

muffinki wytrawne Jak przygotować:

A może spodoba Ci się także: naleśniki z kurczakiem i sosem czosnkowym
naleśniki po meksykańsku z sosem czosnkowym
naleśniki z sosem czosnkowym

Herbatniki bez płynu W innej misce skonsoliduj każde mokre utrwalenie. Przygotuj mocowania: Po obraniu grzybów i pokrojeniu ich w kostkę usmaż je. Pomidora pokroić w plastry, ser cheddar zmielić, paprykę pokroić w kostkę, aw międzyczasie ugotować boczek. W celu utrwalenia dodatkowych substancji należy połączyć suche i mokre mocowanie. Aby babeczki były wyższe, natłuść foremki do ciastek, wlej do nich ciasto i udekoruj plasterkiem pomidora. Babeczki należy piec w temperaturze 180 stopni przez 25 do 30 minut.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *