Jak zrobić Naleśniki bezglutenowe

Składniki na naleśniki bezglutenowe:

  • kurzego
  • olej
  • 1/2 szklanki mąki
  • kukurydzianej
  • oleju
  • niekoniecznie * szczypta soli
  • winogron
  • pestek
  • 200ml mleka
  • 1 żółtko jaja

naleśniki bezglutenowe Przygotowanie:

A może spodoba Ci się także: inny ciekawy przepis

Naleśniki bezglutenowe: Składniki na naleśniki połączyć i stopniowo dodawać mąkę. Ciasto powinno mieć konsystencję gęstej śmietany. nieracjonalnie skromny; mąka (dodać jedną łyżkę stołową). Główny placek smaży się w naczyniu z odrobiną oleju; reszta powinna być możliwa bez. Ciepłe bułeczki podawaj z farszem mięsno-warzywnym lub mieszanym produktem naturalnym.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *