Jak zrobić Naleśniki z kapustą

Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.

naleśniki z kapustą – składniki:

  • naleśniki
  • cabula pokrojona w kostkę, 3 szt
  • Posztkowana kapusta, 1 średnia
  • łyżka masła, 1
  • suszone grzyby, kilka sztuk
  • sól, pieprz

naleśniki z kapustą Jak zrobić:

A może spodoba Ci się także: inny przepis

W garnku ugotuj kapustę z grzybami i nieskończoną ilością wody, aż będzie miękka. Dodaj odsączoną kapustę do gotującej się cebuli, smaż przez pięć minut, dopraw solą i pieprzem. Po złożeniu naleśników na pół rozsmaruj nadzienie. Podawać z sosem grzybowym.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *