Jak zrobić Naleśniki z serem i budyniem

Składniki na naleśniki z serem i budyniem:

  • Składniki na nadzienie serowe:
  • Cukier 1/4 szklanki
  • Jaja 1 szt
  • biały
  • Margaryna
  • Cukier wanilinowy 1 opakowanie
  • Jaja 1 szt
  • Mąka
  • pszenna
  • Cukier biały kryształ 1/2 szklanki
  • Tłuszcz do smażenia
  • Ser
  • Budyń waniliowy 1 opakowanie
  • Mleko
  • Na ciasto naleśnikowe:

naleśniki z serem i budyniem Jak przygotować

Zobacz również: inna receptura

Naleśniki z kiełbasą piwną: Aby uzyskać sztywną pianę, połącz białka ze szczyptą soli. Dodać żółtka. Stopniowo dodawaj mąkę, wodę i mieszaj. Miksuj, aż będzie gładkie. Skorzystaj z przypraw. Następnie spalić trochę oleju z każdej strony. Zawiń każdy naleśnik w kiełbasę i ser, a następnie posmaruj go keczupem. nadaje się do przechowywania w lodówce. W momencie robienia na noc dodatkowo smakuje idealnie na śniadanie.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *