Jak zrobić Proste muffinki jogurtowe

proste muffinki – składniki:

  • 100 g rozpuszczonego masła
  • pszennej
  • 200 g mąki
  • 170 g drobnego cukru,
  • 3/4 łyżeczki sody.
  • 3 jajka
  • 170 g jogurtu

proste muffinki Jak przygotować:

Zobacz również: inna ciekawa recepturka

Suche okrawki należy połączyć w jednej misce na niezbędne bułki jogurtowe. Dołącz do wilgotnych okrawków w misce, która następuje. Łyżką szybko i dokładnie połączyć suche i mokre składniki. Foremki do muffinek napełnij ciastem wylanym do foremek. W nagrzanym do 180 stopni grillu, podgrzewaj przez 20 do 25 minut. Po schłodzeniu na ruszcie przechowuj podgrzane produkty w szczelnie zamkniętej komorze. Weź udział w wybuchu.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *