Przepis na Babeczki z kremem kokosowym i borówką

Urocze malutkie babeczki z kremem kokosowym są „idealne na raz”. Borówki można zastąpić każdym innym, najlepiej małym owocem – smakują rewelacyjnie.

Składniki na babeczki z kremem kokosowym:

  • spód babeczek:
  • mleko 2 szklanki
  • masło 50 gram
  • żółtko 2 sztuki
  • masa:
  • masło 100 gram
  • wiórki kokosowe do uprażenia
  • wiórki kokosowe 1/2 szklanki
  • mąka 1,5 szklanki
  • cukier 3 łyżki
  • budyń śmietankowy 1 opakowanie
  • cukier puder 2 łyżki
  • borówka
  • dodatkowo:

babeczki z kremem kokosowym Przygotowanie

A może spodoba Ci się także: mleczne ciasteczka


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *