Przepis na Bezglutenowe babeczki kokosowo-czekoladowe

bezglutenowe babeczki – lista składników:

  • 1/3 łyżeczki proszku do pieczenia bezglutenowego
  • 3 łyżki mleka
  • 1 łyżka mąki
  • 2 łyżki rozpuszczalnego kakao
  • 3 łyżki oleju
  • 1 jajko

bezglutenowe babeczki Jak zrobić

A może spodoba Ci się także: inny ciekawy przepis

Babeczki kokosowo-czekoladowe bez glutenu Etap 1: Do miski wbijamy jedno jajko. Mleko i olej należy dokładnie wymieszać. Uwzględnij rozpuszczalne kakao, mąkę kokosową i proszek do pieczenia. Mieszanką szybko wypełnij silikonowe foremki do babeczek. Po schłodzeniu wyjąć z foremek i podgrzewać w kuchence mikrofalowej przez około 2 minuty przy mocy 600 W. Ciepłe lub po ostygnięciu, podawaj.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *