Przepis na Kruche babeczki z kajmakiem, dżemem i czekoladą

kruche babeczki z kajmakiem – lista składników:

  • 2 żółtka
  • 10 dag polewy białej
  • pszenna
  • pół szklanki cukru pudru
  • 2 szklanki mąki
  • mąka
  • 20 dag masy kajmakowej
  • 1 słoiczek dżemu wiśniowego
  • 20 dag masła lub margaryny

kruche babeczki z kajmakiem Przygotowanie:

Zobacz również: inna receptura

Kruche herbatniki z czekoladą, dżemem i masą karmelową Wykorzystaj podane okrawki do ugniatania mieszanki. Kontrolujemy ich. Wmieszać składniki do ciasta zagniatając. Uformować z niego kulę i schłodzić przez około 30 minut w lodówce.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *