Przepis na Maślane babeczki z bakaliami

Składniki na babeczki z bakaliami:

  • 3 jajka
  • 3/4 szkl mleka
  • szczypta soli
  • 1/2 skl ulubionych bakalii
  • 1 1/2 szkl mąki
  • 1/2 kotki masła
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 1/2 szkl cukru
  • 1 opakowanie cukru waniliowego

babeczki z bakaliami Przygotowanie:

Zobacz koniecznie: inna ciekawa receptura

Babeczki z masłem rodzynkowym i masłem: wymagane jest mleko i schłodzone, roztopione masło. Dokładnie mieszamy. Połącz przesianą mąkę, proszek do pieczenia, sól i cukier w innej misce. Od tego momentu dodaj płynne mocowania. Pod koniec dodać orzechy. Mieszamy. Napełnij foremki łyżką i podgrzewaj przez 20 do 25 minut w temperaturze 180 stopni. Mieć smaczny posiłek.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *