Przepis na Mini muffinki z orzechami i miodem

Składniki na mini muffinki:

  • SKŁADNIKI MOKRE – 2 średnie jajka
  • pszennej
  • SKŁADNIKI SUCHE – 120 g mąki
  • 1/2 łyżeczki pasty waniliowej
  • 5 g proszku do pieczenia
  • KREM – połowa porcji kremu z przepisu https://gotujmy.pl/krem-maslany-z-orzechami-,przepisy,153373.html
  • 125 g płynnego miodu
  • laskowych
  • 40 g płynnego tłuszczu – masło, margaryna
  • 30 g płatków czekolady albo posiekanej drobno czekolady
  • 1 g soli
  • 70 g maślanki
  • 80 g grubo mielonych orzechów

mini muffinki Przygotowanie:

A może spodoba Ci się także: inny przepis


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *