Przepis na Muffinki śniadaniowe z fetą

muffinki śniadaniowe – składniki:

  • 200 g sera
  • 1/2 czerwonej papryki
  • feta
  • 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
  • pieprz
  • ½ żółtej papryki
  • 2 jajka
  • 120 g masła
  • szklanka mleka
  • sól
  • 400 g mąki

muffinki śniadaniowe Przygotowanie

Zobacz również: inny przepis

Muffiny śniadaniowe z fetą Oczyść paprykę i pokrój ją na kawałki przed użyciem. Następnie masło należy schłodzić w małym rondlu. W misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i aromaty. Wlać mleko i roztopione masło. Krojąc fetę w kształty, dodaj ją do ciasta. Mieszamy po dodaniu papryki. Masę przelewamy do wysmarowanych masłem foremek lub foremek. Przygotuj około dwóch godzin. 200 stopni Fahrenheita.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *