Przepis na Naleśniki z mascarpone i borówkami

naleśniki z mascarpone i borówkami – składniki:

  • olej
  • 150 g mąka
  • 2 szklanki mleka
  • serek mascarpone
  • 1 jajko
  • cukier waniliowy borówki
  • szczypta cukru
  • pszenna

naleśniki z mascarpone i borówkami Jak przygotować

Zobacz koniecznie: inna ciekawa recepturka

Placuszki z jagodami, mascarpone i schłodzonym mlekiem Przygotuj odtwarzacz na gorące bułeczki, łącząc w misce mąkę, jajko i szczyptę soli. Na gorącym oleju ptysie można smażyć. Następnie do naleśników dodać jagody, serek mascarpone i cukier waniliowy. Po złożeniu naleśników podawaj je natychmiast. Smacznego.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *