Przepis na Warzywne Muffinki

Wilgotne,mięciutkie, zachowujące świeżość również kolejnego dnia. Smaczne na gorąco i na zimno.

warzywne muffinki – składniki:

  • łodygi selera naciowego
  • 1 szczypta
  • czerwona papryka
  • czarnych oliwek bez pestek
  • proszku do pieczenia
  • 1 szt.
  • sól do smaku
  • 2 szt.
  • ostra papryka do smaku
  • mąki pszennej
  • mała cukinia
  • 2 szczypta
  • pieprz do smaku
  • 2 szt.
  • 2 łyżeczka
  • 3 łyżka
  • żółtego sera
  • stopionej margaryny
  • 300 ml
  • jajka
  • 1 szt.
  • marchewka
  • 100 g
  • 2 szczypta
  • margaryny do duszenia warzyw
  • posiekanej natki pietruszki
  • 15 szt.
  • 2 łyżeczka
  • 2 łyżka
  • 400 g
  • zielonej czubrycy
  • 1 szt.
  • mleka
  • 100 g

warzywne muffinki Jak zrobić:

Zobacz również: inny ciekawy przepis

Skonsoliduj suche mocowania w pojedynczej misce: W innej misce połącz cukier, espresso, cukier waniliowy, cynamon, proszek do pieczenia i mąkę. Dodaj sosy: jajko, mleko i olej. Delikatnie wymieszaj składniki z obu misek. 2/3 pełnych kubków na bułki. Intensywność do 190 stopni przez około 25 minut.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *